A buscar colegas !!!!

miércoles, 6 de abril de 2011

Iremos a ver a los Sopa de Cabra !!!



La semana pasada salió la noticia de que los Sopa de Cabra ampliaban un dia la cita del Palau Sant Jordi, 10 de Septiembre BCN, es el dia en que nos afectará un flashback del carajo, nosotros como antiguos militantes y seguidores de su discografia seguro que nos lo pasaremos de lujo cantando eso de ....

.... Nascut entre Blanes i Cadaqueeeeessss ......
o ... Acavaba d'arribar, només volia tranquilitaaaaattt .....
o ... Caaaammmiinnnnssss, que ara esbaeixen ¿nos pedidaran que subamos, Pepe?
o .... mi nena dice asi cuando se .............. que me hace felisssssss
o ..... rius de gent malferida corren solssssss .......

Pepe, aunque yo creo que la nuestra es la de .... aguantarem el fredddd .... que em dieu Pepe, Toni, Pakolobo, Tonix ...... seguramente no os acordareis pero .....

Los Sopa son parte de nuestra banda sonora y que vuelvan, aunque sea por dos dias, produce ese puntito entre nostalgico y de ganas de cantar rollo karaoke todas las canciones.

Grandes agradecimientos a Marta & Co que se preocuparon del tema entradas, labor casi_imposible que consiguieron con esa alegria que los caracteriza y avala, moltes gràcies, nos lo vamos a pasar de conya en el concierto.

14 comentarios:

Marta dijo...

Ocho eran ocho los jinetes de la apocalypse...o era otro número?...;-) A lo que iba: que nosotros sí seremos ocho ésa noche de y "pal" remember...
Aviam components dels Sopa: anoteu a l'agenda que teniu compromesa amb nosaltres la nit del 10/09/2011!!!....;-))

Marta dijo...

Per cert: els agraïments TOTS pel Guillem, gran company i amic d'una servidora al que crec que entre tots, haurem de convidar a unes quantes birres.... GUILLEM for president!!!!

Pepe dijo...

Yo creo que, aparte de la birra, que la tiene garantizada, Guillem ademas tiene que dejar huella en el blog! Date a conocer! si nosotros somos inofensivosss, solo nos metemos con los clasicos de las viejas glorias del Rock, Sopa tendran un poquillo de caldo del nuestro, cuando llegue el momento!!! Ganasssss hay ya!!!

Pepe dijo...

Y, por cierto, como bien dices, Pepo, la nuestra es Bloquejats, de camino a las planicies verdosas y bicicleteras de los Paises Bajos, en un 1989 que ya nos hace parecer (ser, en realidad) mas viejos..."...Aguantarem el fred, i esperarem fins que el bon temps tornarà, aguantarem el fred i esperarem fins que un dels dos pugui parlar....."

Pepo dijo...

Guillem, ja tardes ... les birres ja esperen fresquetes !!!
Moltes gràcies, segur que ens ho passarem collonut, el que diu el Pepe de fer comentaris, sempre son benvinguts, qualsevol iniciativa potencial per millorar el blog serà agraida ... amb me sbirres si cal !!!!

paez dijo...

El sexo que me hace felizzz!!! ya no me acuerdo..( de la cancion)

Marta dijo...

Bueno, bueno, bueno. A veure si al final em sortiran els colors i tot! Havia pensat de signar-vos un autògraf al darrere de cada entrada, perquè quedeu més tranquils. En fi, ara tenim tot l'estiu per endavant per posar-nos en forma, que hay que dar el pego, coño! I demostrar a la canalla de 15 i 16 anys com se sua de veritat la samarreta en aquests concerts. I si no, la meva syster Marga ja ens ensenyarà com es fa i com ens podem quedar afònics. Apa, y por si falla la cosa... no sóc la Marta, sóc el Guillem!

ana dijo...

Ei que jo també aniré al concert, quines ganes que tinc. Ho pasarem molto benne. Ha fer el cabra toca

Pepe dijo...

Això s'anima!!! Es la primera vegada que tenim un allau de comentaris d'algú que no sigui el Pepo, el Paez, el Vladimir o el calvu del Preliminares!!! Havien de ser els Sopa!!! un retorn esperat, desitjat i celebrat per més d'un, pel que sembla...!

Pepo dijo...

10 de setembre, calor, palau sant jordi, plé, jo us asseguro que suaré ....... i molt la samarreta .... de Los Preliminares ... esclar.

Anónimo dijo...

…..quan passava els estius amb els cosins hi havia una frase dita per la meva àvia que sempre ens feia petar-nos de riure….-Ya estais otra vez escuchando a los CALDO DE CABRÓN?-…no sé com se li va acudir a la meva àvia anomenar-los així..però per nosaltres va ser genial… De cançons seves n’hi ha de grans i conegudes…(algú ha parlat de Bloquejats i l’he recordat com una cançò especial…) i d’altres que han passat més desapercebudes…Ninyin’s mine, Lletania, Passaran els anys… però són grans i el dia del concert segur que ho demostren….ENS VEIEM ALLÀ NO?
ANAMAIA

Pepe dijo...

Anamaia, la teva avia té un passat Rollingstonià, està clar..., ben segur havia sentit "Angie" un munt de vegades al Menja-discos allà pel 73..., i le deu haver fet mal sentir parlar de Sopa de Cabra com un invent recent...,: els Rolling Stones van anomenar aquell disc "Sopa de caldo de Cabeza de Cabrón"!!! Misterio Resuelto!!! I a la teva pregunta...I tant!!! ens veiem allà!!!

Pepo dijo...

M'encanten aquests comentaris Anamaia, tots tenim una banda sonora, cada canço que recordem la relacionem amb una epoca o un moment important, el fet de que els Sopa ocupin molts espais del record de molt de nosaltres farà que el dia del concert sigui molt especial. ¿T'apuntes a una sessio de "air guitar" amb mi i el Pepe tocant "Instants del temps?
Salut i Rock'n'Roll benvinguda al blog i espero molts més comentaris.

Diari ARA dijo...

Companys, què us semblaria aconseguir el recopilatori definitiu de Sopa de Cabra? Dissabte 3 i diumenge 4 de setembre, l'ARA us l'ofereix en exclusiva per només 8,95 euros. L'únic CD amb totes les cançons que sonaran als concerts de retorn del grup que us ha acompanyat durant 25 anys!


L'equip del Diari ARA.