A buscar colegas !!!!

domingo, 24 de abril de 2011

Camisetas Viajeras : Museu Dalí de Figueres




¿quien dijo que solo nos gusta el Rock'n'Roll? .... hay quien va a los museos .... primero Valencia .... ahora Figueres ..... ¿cual será el próximo?

Aqui tenemos a Marta en Figueres, no se si muy influenciada por la tramuntana del lugar, pero cuando ve un museo le entra la fiebre Preliminar, se pone la t-shirt y nos envia estas fantasticas fotos.

Fantastico Museo del genio donde podemos disfrutar de gran parte de su obra (habeis visto, eH? y sin mirar la wiki).

Moltes gràcies Marta !!!!

6 comentarios:

Marta dijo...

Uns "guiris" me la volien comprar!!!, descerebrats ells!...és "mi tesoro"!!!...algun dia a Cristie's algun postor pagarà milions i milions per ella i jo llavors deixaré de ser funcionària!!!

Pepo dijo...

Ja saps que estas gaudin de una incunable d'edició limitada, per a bones persones en general.
Esta clar que la reacció del personal es comprarla, la esposta es la de tota la vida. alló de "es mira però no es ... compra".
Suposo que quan lo de Christie's estarem de gira ....., però ho podem fer coincidor amb els concedrts que farem a l'Albert Hall.

ana dijo...

Marta quina "pose" de top model uauuuuuuuuuuuuuuu

ana dijo...

Per cert, li acabo de dir a la Marta que jo vull una samarreta tan xula com aquesta jajajaja

Pepe dijo...

Bé, com altres vegades (de fet, una vegada), la reimpresió es només questió de una "comanda" en ferm, así que, ya sabeis, los que os habeis quedao sin, estais a tiempo!!!
Marta, pasear esa camiseta por Figueres le ha dao un glamour especial a esa ciudad, que Dalí ya se encargó de imprimirle en su momento!!! Mu guapa!!! Tu, eh? la camiseta no esta mal del todo....!!!

Pepo dijo...

Ana, que lo que vol dir el Pepe es que ES FA DE PREGAR !!! falsa modèstia, lo de semblar una top model es un efecte directe, es podria dir que es un "bé colateral" que genera la t-shirt sense voler te la poses i directament passes a ser la reina de la festa.
En resum : si voleu còpies li heu de fer MOOOLLLTTT la pilota al Pepes que es el "t-shirt_master"