A buscar colegas !!!!

domingo, 12 de enero de 2014

Pi de la Serra - "L'Home del Carrer"


Diumenge pel matí, vaig al Quiosc i acaba d'arribar el numero de Gener de la Revista Enderrock, i la gran sorpresa es trobar-me un DVD adjunt a la revista, Pi de la Serra "L'home del carrer", s'em dibuixada un gran somriure a la cara, ún que es debot del quicu desde fa molts anys, rep aquest regal com si fos aigua de maig, ja tardo en arribar a casa i donar-me la dosi de realitat que m'encanta de Quicu, gran dia !! si senyor !!

Es un reportatge que no decepciona, el Quicu actiu, i parlant clar i català, no esta talla gens en opinar de amics i enemics, de l'historia i de com ha anat vivint tots aquests anys, amb vocabulari politicament incorrecte, pero feliçment agradable pel poble, es pregunta ¿que cony li pot importar aquest DVD a la penya?

Versions de classics del Quicu per amis, com el Sanjosex, Roger Mas, Cesk Freixas, La Terrasseta de Preixens, trossos d'historia com una amb el Paolo Conte, el Caetano Veloso o el John Martyn, un plaer, si us agrada l'obra del Quicu, més que recomenable !!!!

Llarga vida al Quicu !!!! i aprofitant confirmen encara que ... Si els Fills de Puta volessin no veuriem mai el Sol !!!!

1 comentario:

Pepe dijo...

Una vegada mes, em quedo amb aquesta darrera linia: Si els fills de puta volessin, en quedarien quatre i el gat, aqui baix.