A buscar colegas !!!!

domingo, 4 de septiembre de 2011

Comic Recomendado : Rio Abajo



Marta nos recomienda este cómic ......

Rio Abajo és un còmic de Pascal Rabaté.
Presenta la història d,un vellet amb ganes de "tornar" a viure. L,Émile és un home ja gran que deixa passar la vida entre anar a pescar i passar estones a la tasca del seu poble amb els seus parroquians. Hi ha un dia que decideix recuperar la seva joventut oblidada i fer allò que tant troba a faltar:el sexe.
Lo bo que té un còmic, tot i que sembli obvi, són els dibuixos...el gaudiment en veure les expressions de les cares, el moviment, les vinyetes en silenci que diuen molt més que moltes paraules...Aquest és dels emotius, dels que "parlen" de vida, d,afectes,de carències,de records a cadascuna de les seves vinyetes. Intimista a dojo. Recomanable cent per cent.
Pàgina 64: Hay que cerrar la escotilla y mirar solo lo esencial.
Bon plantejament...a la vida i per llegir còmics!
Gaudiu-ne si cau a les vostres mans!!!
El retorno en res a la BCT...

Pepo Comenta : Gran recomanació, ja tardo a pillar-lo, genial lo de la biblioteca .... senyors de la BCT, .... veieu com es de fiar ...

2 comentarios:

Pepe dijo...

Habra que leerlo.
Es una lastima que una de las bellas artes mas infravaloradas como es el comic, haya fenecido ya del todo tras la omnipresente influencia de la tele, la Wii, la Nintendo, la DS, y los moviles, cada vez a una edad mas temprana...
Con todo eso acabara muriendo un arte que tiene una relacion directa con el cine, ya que solo la paciencia del lector se puede aliar con la creatividad del creador, y dar a luz conjuntamente algo de magia, algo que solo pasa cuando ves una pelicula, lo de buena o mala, solo lo puede valorar uno mismo tras ver la pelicula, o leer el comic.

Marta dijo...

Discrepo en una parte Pepe;
El cómic resurge. En las bibliotecas hay más ejemplares que antes y la oferta es más amplia y variada. Eso sí: quien veía la tele seguirá viéndola...y quien leía cómics seguirá haciéndolo.
...contra gustos no hay nada escrito.
Sí estoy de acuerdo en que es un arte infravalorado. Ojalá se captara mucho más su esencia mágica. Una lástima.