A buscar colegas !!!!

martes, 13 de septiembre de 2011

Camisetas Viajeras : Fontana di Trevi - Roma



Ahhhh !!!! Roma ... la inmortal.

Mercé nos envia la última parada de su viaje veraniego, sol y una cara de !!que bien me lo estoy pasando!!
Como podeis apreciar la tshirt arcaic ha trabajado a tope este verano, esto, combinado con unas perchas ... que pa qué !!! hacen que el resultado sea definitivo.
Gracias Mercé, otro punto en el mapa ... y van .....

4 comentarios:

Pepe dijo...

Llueixes estupenda! la samarreta dona un nivell, es cert, però les vacances et senten molt bé! No me explayo, però has posat el nivell en un lloc......., inalcanzable!!! Però si ja t'has pateao media Europa!!! Ara li toca el torn a Àfrica, que la tens molt abandonada...;-) Zenkiu Mercè!!! ja ets la nostra corresponsal nº1.

Mercè dijo...

Doncs si, akesta es l'última...:(
Realment ho hem passat molt bé i com sempre un plaer passejar la T-shirt pel mon!!!! Ara a esperar la propera ocasió i si és Africa, doncs Africa i si és a Mura, doncs a Mura, yo me apunto a un bombardeo....;-)

Pepo dijo...

Mercé, he trobat a faltar les fotos preliminars amb el personal d'abord ....
Capità Stubbin ....
El cambrer amb pel afro ...
El metge amb ulleres ligon ...

Mercè dijo...

De fet tinc una foto amb el capità Francesco, que no Stubbin, però les t-shirts(tot i que son moooooolt xules) no eren el més adient per l'ocasió, era la nit de Gala!!!!!!
I la veritat es que vaig pensar en fer-me una amb algun cambrer o algun animador a la coberta del vaixell, en algun punto del mediterraneo, però al final em vaig oblidar....;((( En fi, que la propera vegada espero fer-ho millor...jajaja.