A buscar colegas !!!!

domingo, 26 de noviembre de 2017

Coses que estan passant .....

Fa dies que li estic donant voltes a fer una entrada però el problema més gran es que tinc masses coses en el cap i no concreto ni prioritzo.
Estan passant tantes coses al nostre entorn que ni tant sols podiem imaginar que fa que els qui tenim una edat sembla que estiguem al dia de la marmota continuament.
Vaig comentan, sense ordre d'importància ja que totes crec que son me possar-nos els pèls de punta.

Tema del idioma, a Catalunya tenim la gran sort de ser bilingues, crec que per aquest motiu no ens costa tant assimilar altres idiomes, ha estat una lluita llarga després de la dictadura en normalitzar els dos idiomes i que tinguem a dia d'avui la normalitat que ens envolta, ara suten uns il-luminats ciutadans que estan guanyan vots a costa de carregarse la cultura i el idioma, es una vergonya que la gent sel's pugui escoltar, no aconseguiran rés amb la cultura i la llegua no es juga però estan fent molt malt per uns miserables vots, això els converteix en el que son, uns miserables.

Tema de la llibertat d'expressió, s'estan creuant unes linies vermelles molt importants, que ja no es pugui tenir privacitat, que la justicia actui contra qui opina en cpontra del sistema, que no es passi pel mateix sedàs a tothom, que les xarxes estiguin controlades, son un mal sintoma de la salut de la democracia en una societat, s'estan treballant sistemes ja molt, massa, coneguts d'anteriors epoques de dictadura, però el més sorprenent es que a la gent ja li està bé, Espanya som un pais facha, que es facin denuncies a portades de còmics, que es porti a comisaria a comediants que en alter egos fan broma de les situacions, no anem bé.

Tema de la justicia, no opino a nivell de si no han complert les lleis estatals, simplement estic indignat, avergonyit i emprenyat al veure a dos activistes que no han fet us mai de la violència empresonats quan estan pendents de judici, igual que als components del govern de la Generalitat que també pendents de judici estan privats de la llibertat per motius surrealistes, tinc claer que han de passar per un judici i llavors ha d'haver una sentència, però fins aquest dia i espero que després tampoc, mai hauriem d'haver estat empresonats tots aquests personatges de la vida publica catalana, no vull fer paral.lelismes però tenim a una germana i cunyat del rei de España, judjats i sentenciats, vivint fora del pais sense cap tipus de vergonya, molta poca fé em dona la justicia veient aquestes coses i no em val lo de semprer ha estat així, es indignant som la vergonya d'Europa. Es increïble que mig gobierno de España en el poder estigui als judjats, i aquest no estan en presó preventiva, curiòs.

Tema politics, simplement i es una opinió tant subjetiva com aquest blog, crec que el nivell dels politics d'aquest pais esta tant baix com el nivell de la gent que els vota, així que em reitero, España es fatxa i li va el tema de que els hi donin canya, els enganyin i els matxaquin, i a sobre es creuen totes les mentides que els hi diuen, que si alecciona desde la tele, que si que no hi ha diners per pensions per culpa de los independentistas, jajaja, es surrelista però s'ho creuen ....

Que si han marxat les empreses de Catalunya, .....quantes heu vist per la autopista? quants bancs han marxat, quantes oficines han tancat?  t'han baixat el sou? te l'han pujat després del 155?, res tot està igual, juguen amb la gent i amb la por, això si, més d'un s'ha retratat amb el tema, tindrem memòria?,
això si .....ull, perque no lis queda pasta per les pensions ....i no serà per culpa de Catalunya ....o si?

Ja estem en campanya electoral, i la sensació ....com a minim la meva es que això es una casa de barrets, sense mestressa, els pactes més irracionals comencen a sortir a la llum, els arguments mes increibles es tornen lògics, els missatges son confusos, el futur es incert i el gran problema es que els inmobilistes els que ho tenen clar si que hi juguen i estan com sempre preparats, son militants, no fallen ia ra els tenim enfocan les bases dels pilars de nostra societat, no tinc clar a dia d'avui per qui votar, la llàstima es que no es pugui votar en contra, ja que això si que ho tinc clar,tots aquest partits que estan en contra de nostra cultura i que volen que siguem part del remat, mansos i preparats per rebre tots els clatellots que vulguin, jo no us he de dir per qui votar ao no, però si us plau voteu, voteu a consciencia i penseu mes que en vosaltres com us agradaria que aquest pais sigui un lloc millor, mes just i mes lliure pels nostres fills.

Salut!



1 comentario:

Pepe dijo...

Ni por donde empezar, Pepo, sé.
ES cierto que tocar tantos temas con tan pocas letras es peligroso, sino inutil. Ademas de incompleto. No te ha dado por pensar que todo, absolutamente todo se reduce a lo mismo?
En los años 80, España, y el resto del mundo (dejando aparte los USA, esos van 30 años por delante), vivieron un auge economico y social sin comparacion en la historia. Hasta ese momento, las libertades civiles eran parciales, y la juventud no disponia de conciencia real de provocar el cambio. En el momento en que el aumento de la calidad de vida ha hecho surgir la clase llamada "media", la otra clase, la "alta", ha empezado a ver peligrar su bienestar. En ese proceso, las grandes fortunas han empujado a los gobiernos a subir los niveles de represion a base de normativas, procedimientos excluyentes, que han hecho surgir limites a la libertad de expresion, a la libertad de asociacion, y ultimamente, a la libertad de pensamiento.
El que el PP resurgiera de las cenizas el año 96 no fue casualidad. Fue un golpe en la mesa para retornar el poder a los poderosos, y devolver la clase obrera a la claser obrera, tal como suena y de donde nunca debio de salir.
Nunca ha sido la prensa mas sectaria de lo que es ahora desde los tiempos de la preguerra civil. Nunca ha habido diferencias mas grandes entre las mentiras que publican unos y las verdades que otros dan por hechas.
Y en todo esto, dos españas enfrentadas, de la misma manera que lo fueron hace 80 años, por el poder de los que no quieren perderlo, aupados por una poblacion cobarde e inculta que corre a votar la derecha no vaya a ser que me quiten la paga extra y no pueda comprarme un iPhone a plazos.
No te puede extrañar que haya quien utilice la lengua, o las ideas, o el pensamiento, para atacar a quien defiende su lengua, sus ideas o su pensamiento por no hablar su lengua, tener sus ideas o compartir su pensamiento. Eso es fascismo, y el fascismo no dialoga. El fascismo gana elecciones.